Vakantiekracht Productie

Job description

We zijn een nieuwe industrie aan het opbouwen: de Agritech industrie (check Wikipedia als dit geen 'aha' bij je oplevert..). Onze producten, dienstverlening en onze fabrieken zijn hier volledig op gefocust. Agritech vormt een zeldzame combinatie van sectoren, technologie en biologie! Bij Protix kweken we insecten en verwerken deze insecten tot eiwitten en vetten. Wij zetten hiermee een grote stap in het volbrengen van onze missie: "bring the food system back in balance with nature." 

 

I.v.m. de zomervakantie van collega's zijn wij op zoek naar oproepkrachten om het productieteam te versterken. Je ondersteunt de operators in het productie proces en zorgt er mede voor dat alles op rolletjes verloopt. 

Requirements

Kennis en eisen: 

  • Flexibel beschikbaar in de zomermaanden; 
  • Je hebt interesse in het productieproces en onze insecten;


Vaardigheden:

  • Flexibiliteit qua werkzaamheden en je bent bereid om in de ochtend , middag of nacht te werken;
  • Je weet van aanpakken en je kan goed samenwerken met collega's;
  • Je kan zorgvuldig werken i.v.m. bepaalde kwaliteitsmetingen;


Wat bieden we 

Werken bij Protix is zeker niet hetzelfde als het werken bij ieder ander (productie)bedrijf. We werken met onze producten aan een betere en milieuvriendelijkere wereld. Dat vinden we belangrijk. Samen met het team, vol nieuwe enthousiaste collega's, bouwen wij samen aan Protix. Word jij enthousiast van ons en wil je ons graag beter leren kennen? Upload dan snel je CV en sollicitatiebrief.