Processing Expert

Job description

Sta jij aan de basis van continue verbetering op het gebied van Processing binnen Protix? Dan ben jij misschien onze nieuwe Processing Expert!


In deze rol ben jij een spil in heb web m.b.t. de processing van onze larven tot kwalitatief hoogwaardige eindproducten. Hierbij gaat het dus om fysische scheidingstechnieken. Je bent gedreven om deze processen zo optimaal mogelijk te laten draaien, en bent tegelijkertijd gefocust op verbeteringen voor zowel de korte als lange termijn. Hiervoor ben je betrokken bij het opstellen en onderhouden van een continu verbeter team waarin je verantwoordelijk bent voor de voortgang en verbeterinitiatieven. In deze rol ben je nauw betrokken bij Engineering en Operations, en heb je ook de kans om inhoudelijk bij te dragen aan nieuwe plants die Protix in de komende jaren wil uitrollen.  


Om echt succesvol te zijn in deze functie ben je niet iemand die stil valt als je tegen een muur aanloopt, maar ga je juist op zoek naar alles wat jij kan doen om deze uitdagingen te overwinnen.

Requirements

Experience , Education & Skills

  • Relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld Procestechnologie
  • Eerdere ervaring (bijv. als procestechnoloog) is geen must
  • Je hebt technische affiniteit en bent bekend met fysische scheidingstechnieken
  • Je hebt net als ons de passie en de gedrevenheid om te streven naar continue verbeteringen, om een nog grotere bijdrage te kunnen leveren aan een voedingssysteem in balans met de natuur
  • Je bent een echte doorzetter, denkt oplossingsgericht en weet zo ook mensen mee te nemen