Operations Manager

Job description

Sta jij aan de basis van performance verbetering van Protix' nieuwste plant in Bergen op Zoom? Dan ben jij misschien onze nieuwe Operations Manager!


Deze functie van Operations Manager is vooral ingestoken als Performance Expert rol. Hierin ben jij verantwoordelijk voor de verbetering van performance van onze productieplant in Bergen op Zoom. Je rapporteert direct aan de Operations Director en werkt hierbij nauw samen met de Operations, Engineering en R&D. Je optimaliseert de huidige performance management structuur van de plant en hebt kennis van verschillende verbetertools, zoals Lean, Six Sigma, Agile, Kaizen etc. Deze weet je ook op een juiste manier toe te passen, om onze processen zo optimaal mogelijk te laten draaien. Daarin ben je gefocust op verbeteringen voor zowel de korte als lange termijn. 


In deze rol heb je ook de potentie om door te groeien naar een lijn management functie als productie of plant manager in Bergen op Zoom of in een nieuwe productieplant. 

Requirements

Experience , Education & Skills

  • Relevante technische WO opleiding
  • 3+ jaar ervaring in een industriële omgeving, met een focus op performance verbetering
  • Je bent technisch, hebt affiniteit met biologie en bent bekend met liquid en processing technieken.
  • Je hebt net als ons de passie en de gedrevenheid om te streven naar continue verbeteringen, om een nog grotere bijdrage te kunnen leveren aan een voedingssysteem in balans met de natuur
  • Je bent een echte doorzetter, denkt oplossingsgericht en weet zo ook mensen mee te nemen