Join Protix - open sollicitatie

Job description

We zijn een nieuwe industrie aan het opbouwen: de Agritech industrie (check Wikipedia als dit geen 'aha' bij je oplevert..). Onze producten, dienstverlening en onze fabrieken zijn hier volledig op gefocust. Agritech vormt een zeldzame combinatie van sectoren die jij interessant vindt of gaat vinden! Onze nieuwe kwekerij en productielocatie in Bergen op Zoom heeft in 2019 haar deuren geopend. Wij hebben hiermee een grote stap gezet in het volbrengen van onze missie: "bring the food system back in balance with nature."


Word jij enthousiast van ons en wil je ons graag beter leren kennen? Dan nodigen wij je van harte uit om je cv te uploaden. Wat je achtergrond en opleidingsniveau is, maakt ons niet uit, wij zijn benieuwd naar je motivatie. Graag willen wij jouw verhaal horen!

Requirements

How we select...

Bij Protix draait alles om drive! We zijn gek op gepassioneerde mensen met een visie. Natuurlijk kijken wij ook naar de vereiste vaardigheden, maar we ontmoeten dolgraag talenten die aansluiten bij onze values. Zien wij de match ook? Dan komen we graag met je in contact!

Het solliciteren via deze open sollicitatie betekent niet dat we je direct een inhoudelijke terugkoppeling geven en een matchende plek voor je hebben. We kijken regelmatig door de open sollicitaties en zullen je zeker contacten wanneer er een passende vacature ontstaat.Dare to explore? Live curious and join us!