HR Officer

Job description

Wij zijn op zoek naar een energieke en krachtige HR Officer die een centrale rol krijgt binnen Protix. 

Wie zoeken wij

Jij bent een echte duizendpoot in HR. Je kan op niveau een gesprek voeren met onze managers, maar daarnaast ben je ijzersterk in het uitvoeren van de HR-administratie. Je hebt dan ook al een aantal jaar ervaring in de HR-operatie, maar vooruitkijken en ideeën inbrengen voor groei en verbetering doe je graag. Jij bent goed in het bewaken en aanzwaaien van processen, tijdig informeren van de betrokkenen en hebt de HR-documentatie altijd op orde. Daarnaast kan je managers en teamleiders goed adviseren. Door jouw open en kalme houding en fijngevoeligheid kom je makkelijk met mensen in contact en word je snel gezien als vertrouwenspersoon.


Het team  

Jij wordt de eerste van het Protix HR-team! Maar je hoeft niet alles alleen te doen. Wij werken namelijk samen met VIE People. Zij hebben ons geholpen met hun HR-expertise toen Protix nog in de start fase zat en we nog niet klaar voor waren om ons eigen HR-team op te starten. Doordat we nu, met een tweede vestiging in Bergen op Zoom, flink gegroeid zijn is er ruimte gekomen. We zijn dan ook hard op zoek naar een HR-expert die ons kan voorzien in de dagelijkse support, ondersteuning aan het management en daarnaast samen met VIE werkt aan de uitvoering van diverse HR-projecten.

 

Wat ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het managen van diverse operationele en administratieve HR-zaken, het sturen van en werken aan diverse processen en projecten en het adviseren van het management. Daarnaast ben je de vraagbaak voor medewerkers en managers wanneer het gaat om interne HR-zaken. Zowel voor het kantoor in Dongen als de productielocatie in Bergen op Zoom. Hierbij is de verwachting in aanwezigheid op beide locaties 60% Dongen - 40% Bergen op Zoom.


Dit alles doe je efficiënt, consistent en volgens een hoge kwaliteitsstandaard. Zodat ook deze zaken een positieve bijdrage leveren op de medewerkerstevredenheid, en HR binnen Protix naar een hoger niveau wordt getild.

Requirements

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een operationele HR rol;

  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Organisatietalent;
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.